Våra pedagoger

Sara Bohlin

”Under mina tolv år som gymnasielärare har jag blivit alltmer övertygad om att nyckeln till lärande är att känna lust och mening. I min roll som pedagog är jag väldigt duktig på att nå mina elever och på att möta dem på deras nivå. När de känner tillit till mig vågar de också satsa sin tid och energi. Jag får Integrationsguidens deltagare att snabbt inse att det jag lär ut är en viktig pusselbit för att passa in i det svenska samhället , vilket automatiskt  gör att de är beredda att engagera sig i utbildningen.”

Johan Karlsson

”Mitt namn är Johan Carlsson och jag är gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag har arbetat som lärare i 16 år och brinner för att lära ut till ungdomar. Skolan är en mycket viktig del av samhället och inte minst för ensamkommande barn är skolan vägen till att bli en del av samhället. Att knyta lärandet till deras egen vardag och erfarenheter är viktigt; inte minst är då jämförelser viktiga då kontraster synliggörs men även uppenbara likheter.”

Magnus Jarlöv

För mig som pedagog är det viktigaste att få hjälpa en människa att växa. Jag stävar efter att väcka lusten att lära, det är nyckeln. Med empati, glädje, tillit, lyhördhet, professionalitet och samhällsengagemang vill vi förändra världen genom vårt arbete och vårt sätt att leva. Jag och min fru Pia driver Kulturbyrån Paradiso som är ett produktionsbolag som spränger gränser för vad som är möjligt med nycirkusens magi och pedagogik. Min övertygelse är att ingenting är omöjligt och att våga misslyckas är vägen till utveckling och framgång.

Karim Baghernejad

Jag har arbetat som egen företagare i 24 år inom olika branscher.
Bygg,restaurang och handel är några exempel.
I drygt 20 år har jag arbetat som tolk, pedagog och modersmålslärare.
Jag är lyhörd, pedagogisk och har stor erfarenhet av att arbeta med unga som gamla. I mitt arbete har jag god förmåga att se helheten, samt att utveckla och utvecklas och få människor att växa i sina roller, nå sina mål och känna trygghet och bli sedda.

Kontakta oss för mer information